Oferta a fost tranzactionata

Vila individuala I 500 mp curte I Otopeni Central

Otopeni,  23 August

ID:1609

2.000€ / luna

Descriere casa / vila

Daca esti in cautarea unui camin confortabil pentru tine si familia ta, a unei oaze de liniste, ferita de zgomotul orasului, dar foarte bine conectata cu acesta, ai gasit proprietatea perfecta.

Aceasta vila individuala, cu 5 camere si 500 mp de curte, este situata in zona centrala a orasului Otopeni, la cativa pasi de scoala, primarie si Parcul Central, piata agro-alimentara, gradinite de stat si private, supermarketuri si magazine.

Desfasurata pe Parter + Etaj, casa are o suprafata utila de 180 mp cu urmatoarea dispunere:

Parterul se deschide cu zona de zi, ce cuprinde living generos cu zona de dining, conectate cu bucataria prin 2 usi duble culisante. Bucataria este complet mobilata si utilata cu masina de spalat vase, masina de rufe, frigider side by side, cumpor, plita electrica, hota, cuptor cu microunde. Tot la parter exista o camera amenajata ca birou, baia cu cabina de dus, ce deserveste zona de zi, o camera de depozitare si doua dressinguri generoase in zona de hol. La etaj se afla zona de noapte, compusa din dormitor matrimonial cu dressing si baie proprie, 2 dormitoare deservite de o baie si o camera generoasa amenajata ca dressing. Toate camerele sunt luminoase si beneficiaza de vedere libera. Doua dintre dormitoare au deschidere catre 2 balcoane, cu vedere catre gradina.

Pentru un plus de confort si siguranta, casa beneficiaza de sistem de AC, sistem de alarma cu senzori anti-efractie, interfon, echipament pentru dedurizarea apei.

In curtea generoasa, ce satisfice nevoia de spatiu liber pentru momentele de socializare cu familia si prietenii, au fost amenajate numeroase spatii pentru relaxare: foisor inchis, cu zona de canapele, zona de gratar cu loc de luat masa inchisa cu rulouri electrice transparente, bucatarie inchisa, complet mobilata si utilata, dotata cu masina de spalat vase si centrala termica. Pentru intretinerea gazonului au fost prevazute aspersoare conectate la hidrofor. Curtea se continua spre strada cu o alee foarte generoasa,  unde pot fi parcate pana la 7 masini, aici fiind amenajate si 2 pergole pentru umbrire. Anexate casei, vei descoperi 2 camere de depozitare pentru echipamentele de gradina.

Orasul Otopeni se afla in topul celor mai bogate orase din Romania, iar acest lucru se reflectă în calitatea vieții de zi cu zi. Situat in partea de nord a Bucurestiului, in vecinatatea aeroportului Otopeni, orasul beneficiaza de acces facil atat catre principalele zone de interes din București – polul de business din nordul Capitalei (Pipera, Barbu Văcărescu, Floreasca sau Piata Presei), centrul comercial Baneasa Shopping City, cat si catre orasul Ploiesti.

 ID intern: 1609

Caracteristici casa / vila

  • Numar Camere: 5
  • Zona: 23 August
  • Suprafata utila: 180 mp
  • Reper: Primaria Otopeni
  • Numar Dormitoare: 4
  • Tip casa: Individuala
  • Numar Bai: 3
  • Regim Inaltime: 1
  • Numar Bucatarii: 1
  • An Constructie: 2010
  • Suprafata Teren: 700 mp
  • Destinatie: Locuinta
  • Clasa Energetica: A

Caracteristici generale casa / vila

  •  Acces auto:Acces auto

     Bucatarie:Mobilata Utilata Inchisa

     Curte:Foisor Betonata Gradina Gratar

     Destinatie:Locuinta

     Dotari:Interfon Aer Conditionat Sistem Alarma Aragaz Frigider Masina rufe Masina vase TV Dependinte Dressing Hota Cuptor microunde

     Ferestre Casa:Term. aluminiu

     Incalzire Casa:Centrala Termica

     Materiale:Caramida Porotherm

     Mobilat:Modern

     Pereti:Faianta Lavabil

     Podele:Gresie Parchet

     Structura Casa:Caramida

     Teren imprejmuit:Teren imprejmuit

     Tip Casa:Individuala

     Tip Curte:Individuala

Harta

Oferte similare

INCHIRIERE
Ai nevoie de ajutor? Ne puteti contacta pe